Slider

Workshop Praten met dieren

Altijd al graag willen verstaan wat je kat zegt, je hond beweert, je paard bedoelt? Of altijd al het verlangen gevoeld het contact met je dieren om je heen te verdiepen, nog duidelijker te voelen? Als je van dieren houdt, zijn er zo veel momenten waarop je zo graag met ze zou willen communiceren en helaas, dieren praten niet. Echter, ze blijken het wel te doen, alleen niet verbaal.

Praten met Dieren gaat over het telepathisch communiceren met dieren. Dit is wezenlijk iets anders dan "body language" wat ook een zeer duidelijke taal is, maar daar gaat deze workshop niet over.

dierenartsIn twee dagen behandelt de workshop stap voor stap hoe we in contact kunnen komen met ons natuurlijk vermogen om telepathisch te kunnen spreken met dieren en hun boodschappen te verstaan.

We zullen zowel de theorie behandelen als oefenen in de praktijk. Dit gebeurt zowel met Jilly het konijn, de paarden, Coco de boerderijhond, als met de eigen dieren van de deelnemers thuis middels foto's.

Bovendien zul je met behulp van geleide meditatie kennismaken met je krachtdier of totemdier en kun je in contact komen met je dolfijnengids die zowel helpt bij het communiceren als een helende werking heeft.

Het is heel fijn om onze eigen vermogens te ontdekken en te benutten. Maar nog fijner om het diepere contact met de dieren te ervaren die onomwonden hun wezen voor ons openen.

Praten met Dieren kan ook praktische zaken vergemakkelijken zoals dieren voorbereiden op verhuizingen en vakanties. Er achter komen waarom er in huis geplast wordt! Uitleggen waarom ze naar de dierenarts gaan; wat daar moet gebeuren etc.

De workshop Praten met Dieren wordt gegeven door Gerda van Gemert en Carien Everwijn. Beiden zijn leerlingen van Marta Williams, een Amerikaanse Animal Communicator. Zij worden bijgestaan door Jilly het konijntje en Boy, de labrador.

Niet alleen mensen worden uitgenodigd deel te nemen aan de workshop, maar ook de dieren van de deelnemers worden uitgenodigd mee te doen vanuit huis.Neem ze mee op de foto ( het liefst geprint en niet op de telefoon bijvoorbeeld) en wij zullen met ze praten en luisteren naar hun verhaal in de grote groep en in kleine oefengroepjes.

Vanwege gezondheids problemen van de dierenarts worden er helaas geen workshops meer gegeven.


hond

 

Gerda van Gemert 

is dierenarts en werkt in haar praktijk o.a. met homeopathie,
acupunctuur, bloesem remedies, dolfijnen healing en animal communication

 

 

paard

 

Carien Everwijn
is coach, counsellor en trainer en doet een deel van haar werk met
haar paarden als collega's.

 

 

 

 

 

 

   

© Dierenarts Gerda van Gemert / realisatie Mopslaan.nl / 2021