Slider

Wat is homeopathie?

Homeopathische middelen herstellen het natuurlijk evenwicht van een dier door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Daardoor kan het dier weer in balans komen en kunnen de eventueel aanwezige klachten verdwijnen.
Homeopathie is een oude geneeswijze,die al 2500 jaar geleden bekend was in Griekenland bij Hippocrates,de grondlegger van de geneeskunde. De Duitse arts Samuel Hahnemann heeft 200 jaar geleden de homeopathie verder ontwikkeld.

Wat is Acupunctuur?

Acupunctuur vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt in China al meer dan 3000 jaar toegepast bij mens en dier.

Via het gebruik van meestal heel dunne naalden op acupunctuur punten wordt de energiestroom in de meridianen van het lichaam beïnvloed. Energie of Qi circuleert in het lichaam via meridianen, dat wil zeggen energie kanalen, die in het lichaam lopen. Zij vormen samen een complex netwerk, waarin energie naar elk deel van het lichaam wordt door gegeven.

Wat zijn bloesemremedies?

Bloesemtherapie is een zeer verfijnde, natuurlijke geneeswijze. Bij deze energetische remedies van wilde planten of bomen wordt gebruik gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Ze worden vooral gebruikt als de emoties uit balans zijn. Een disbalans van de emoties kan uiteindelijk ook lichamelijke klachten veroorzaken. Bloesemremedies brengen op een zachte, natuurlijke manier weer harmonie in je geest en lichaam. Ze hebben geen ongewenste bijwerkingen,zijn volkomen veilig en kunnen,zowel bij mensen als dieren, naast andere therapievormen worden toegepast.

Wat is Dolphin Energy Healing

De Dolfijnen en Walvissen hebben nu hun helende energie beschikbaar gesteld aan mensen en dieren. Daar mogen we gebruik van maken en daar voor ben ik ze heel dankbaar. Zelf heb ik bij de Azoren en Hawaii ervaren hoe ze je in het water omringen met hun liefdevolle energie. Hoe ze je scannen met hun sonar en weer de heelheid laten voelen die al in ons aanwezig is.

 

 

   

© Dierenarts Gerda van Gemert / realisatie Mopslaan.nl / 2021