Slider

Wat is Dolphin Energy Healing

De Dolfijnen en Walvissen hebben nu hun helende energie beschikbaar gesteld aan mensen en dieren. Daar mogen we gebruik van maken en daar voor ben ik ze heel dankbaar. Zelf heb ik bij de Azoren en Hawaii ervaren hoe ze je in het water omringen met hun liefdevolle energie. Hoe ze je scannen met hun sonar en weer de heelheid laten voelen die al in ons aanwezig is.

Ze weten wie je bent, waar je vandaan komt en wat je nodig hebt. Dolfijnen worden ook wel de Engelen van de zee genoemd. Het zijn hoog geëvolueerde wezens.
Het is nu niet langer meer nodig om met de dolfijnen te zwemmen om hun liefde en hun giften te ontvangen.

 

dol1Wat is Dolphin Energy Healing?

DEH is de unieke methode, die de wilde spinner dolfijnen van Hawaii aan Linda Shay onthulden tijdens haar eerste ontmoeting met ze in 1996. Via de Dolphin Healing HeArts School van Linda heb ik de mogelijkheid gekregen om deze methode te leren. Het is een diepgaande, respectvolle, hoog geavanceerde vorm van spirituele helende energie, die de Dolfijnen en Walvissen op verzoek, op afstand, doorgeven via mij als kanaal, aan mensen en dieren die het nodig hebben. Het is een heling op alle niveau’s - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De dolfijnen zijn altijd op de achtergrond aanwezig in mijn praktijk en ik doe nooit tevergeefs een beroep op ze als dieren behoefte hebben aan een healing.vis


Terug 

 

   

© Dierenarts Gerda van Gemert / realisatie Mopslaan.nl / 2021